Kruidenricotta met krokante ham
De ricotta kruid je zelf met verse basilicum en peterselie en serveer je op een bodem van houmous.
Aan de slag
Bak de plakjes Proscuitto di Parma in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur krokant. Snijd het basilicum en de peterselie fijn. Schep het basilicum, de peterselie en het citroensap door de ricotta en breng op smaak met peper en zout. Schep in elk glaasje 2 tl houmous en verdeel de kruidenricotta erover. Verkruimel de ham grof en steek de stukjes in de kruidenricotta.
Kruidenricotta met krokante ham
De ricotta kruid je zelf met verse basilicum en peterselie en serveer je op een bodem van houmous.
voorgerecht
null personen
100 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bak de plakjes Proscuitto di Parma in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur krokant. Snijd het basilicum en de peterselie fijn. Schep het basilicum, de peterselie en het citroensap door de ricotta en breng op smaak met peper en zout. Schep in elk glaasje 2 tl houmous en verdeel de kruidenricotta erover. Verkruimel de ham grof en steek de stukjes in de kruidenricotta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 plakjes parmaham
1 el verse basilicum
1 el verse peterselie
1 el citroensap
125 g ricotta
8 tl hummus