Piroschki met kruidenricotta
Aan de slag
Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Peterselie en kervel fijnsnijden en in kom mengen met ricotta en zure room. Op smaak brengen met zout en peper. Deegplakjes uitsteken en insmeren met losgeklopt ei. Op midden van deegplakjes ricotta-kruidenmengsel verdelen. Deeg dichtvouwen en rand met vork aandrukken. Bovenkant met ei insmeren. Pasteitjes op bakplaat rangschikken en in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.
Piroschki met kruidenricotta
null porties
475 kcal
25 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Peterselie en kervel fijnsnijden en in kom mengen met ricotta en zure room. Op smaak brengen met zout en peper. Deegplakjes uitsteken en insmeren met losgeklopt ei. Op midden van deegplakjes ricotta-kruidenmengsel verdelen. Deeg dichtvouwen en rand met vork aandrukken. Bovenkant met ei insmeren. Pasteitjes op bakplaat rangschikken en in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 plakjes bladerdeeg
3 takjes peterselie
3 takjes kervel
250 g ricotta
1 eetlepel zure room
1 ei
Dit heb je nodig
deegsteker doorsnede 10 cm