Witte bonen met paprika en geitenkaas
Vegetarische schotel met een zoetje en een zoutje.
Aan de slag
Pel de knoflook en snijd fijn. Maak de paprika's schoon en snijd in grove stukken. Maak de courgette schoon en snijd in halve plakjes. Verhit de olijfolie in een braadpan. Roerbak hierin de paprika en knoflook ca. 3 min. Voeg de balsamicoazijn toe, smoor de groenten met deksel op de pan op laag vuur voor ca. 5 min. Voeg de courgette toe en smoor de laatste 3 min. mee. Voeg de witte bonen in tomatensaus toe en verwarm goed door. Verkruimel intussen de geitenkaas. Schep een flinke opscheplepel witte bonen op elk bord. Verdeel de rucola en de geitenkaas erover.
Witte bonen met paprika en geitenkaas
Vegetarische schotel met een zoetje en een zoutje.
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pel de knoflook en snijd fijn. Maak de paprika's schoon en snijd in grove stukken. Maak de courgette schoon en snijd in halve plakjes. Verhit de olijfolie in een braadpan. Roerbak hierin de paprika en knoflook ca. 3 min. Voeg de balsamicoazijn toe, smoor de groenten met deksel op de pan op laag vuur voor ca. 5 min. Voeg de courgette toe en smoor de laatste 3 min. mee. Voeg de witte bonen in tomatensaus toe en verwarm goed door. Verkruimel intussen de geitenkaas. Schep een flinke opscheplepel witte bonen op elk bord. Verdeel de rucola en de geitenkaas erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
1 zak paprikamix
1 courgette
3 el traditionele olijfolie
1½ el balsamicoazijn
2 blikken witte bonen in tomatensaus
150 g zachte geitenkaas
1½ zak rucola