IJstaart met advocaat van Evi
Aan de slag
Besmeer de biskwietjes dun met jam en bekleed hiermee de bodem van de springvorm. Klop de slagroom lobbig met de suiker en schep de advocaat erdoor. Besprenkel de lange vingers met de koffie.
Schep een laag slagroom over de koekjes, leg er een laag lange vingers op en schep dan de rest van de slagroom erover. Druk ten slotte de schuimpjes of chocolade op de bovenkant van de slagroom en bestrooi de ijstaart met de chocoladerasp. Zet de ijstaart minimaal 2-3 uur in de diepvries.
IJstaart met advocaat van Evi
nagerecht
null porties
530 kcal
30 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Besmeer de biskwietjes dun met jam en bekleed hiermee de bodem van de springvorm. Klop de slagroom lobbig met de suiker en schep de advocaat erdoor. Besprenkel de lange vingers met de koffie.
Schep een laag slagroom over de koekjes, leg er een laag lange vingers op en schep dan de rest van de slagroom erover. Druk ten slotte de schuimpjes of chocolade op de bovenkant van de slagroom en bestrooi de ijstaart met de chocoladerasp. Zet de ijstaart minimaal 2-3 uur in de diepvries.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rol Maria biskwie
2 eetlepels aardbeienjam
500 ml slagroom
3 eetlepels suiker
5 eetlepels advocaat
1 pak lange vingers
200 ml sterke koffie
125 g schuimpjes
25 g melkchocolade
Dit heb je nodig
springvorm (Ø 26 cm), met bakpapier bekleed