Vissoep
Aan de slag
Verhit in een soeppan 2 eetlepels olie en fruit hierin de knoflook circa 30 seconden. Voeg de roerbakmix toe en bak hem 2 minuten mee. Rasp de oranje sinaasappelschil en pers de vrucht uit. Voeg de bouillon, de sinaasappelrasp, het sap en de aardappelschijfjes toe en laat de soep met de deksel op de pan circa 12 minuten doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer. Verhit intussen in een koekenpan met anti-aanbaklaag de rest van de olie en bak hierin de vis in 7-8 minuten gaar, keer halverwege en bestrooi hem met zout en peper naar smaak. Leg de stukken vis en de garnalen in de soep en warm ze even mee.
Vissoep
hoofdgerecht
null personen
350 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in een soeppan 2 eetlepels olie en fruit hierin de knoflook circa 30 seconden. Voeg de roerbakmix toe en bak hem 2 minuten mee. Rasp de oranje sinaasappelschil en pers de vrucht uit. Voeg de bouillon, de sinaasappelrasp, het sap en de aardappelschijfjes toe en laat de soep met de deksel op de pan circa 12 minuten doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer. Verhit intussen in een koekenpan met anti-aanbaklaag de rest van de olie en bak hierin de vis in 7-8 minuten gaar, keer halverwege en bestrooi hem met zout en peper naar smaak. Leg de stukken vis en de garnalen in de soep en warm ze even mee.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels olijfolie
2 tenen knoflook
1 zak Italiaanse roerbakgroentemix
1 sinaasappel
1 l visbouillon
½ duopak aardappelschijfjes
300 g tilapiafilet (vis)
100 g Hollandse garnalen