Gevulde vissoep
Aan de slag
Breng in een grote pan de soep met de tomatenblokjes en de krieltjes aan de kook en laat de soep 5 minuten doorkoken. Voeg de zeewolffilet toe en kook deze nog 3 minuten mee. Doe ten slotte de snijbonen erbij en laat de soep nog 2-3 minuten koken, zodat de boontjes lekker knapperig blijven. Warm op het laatst de garnalen en de olijven mee. Breng de soep op smaak met citroensap, zout en peper. Garneer de soep met dille.
Gevulde vissoep
hoofdgerecht
null personen
280 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng in een grote pan de soep met de tomatenblokjes en de krieltjes aan de kook en laat de soep 5 minuten doorkoken. Voeg de zeewolffilet toe en kook deze nog 3 minuten mee. Doe ten slotte de snijbonen erbij en laat de soep nog 2-3 minuten koken, zodat de boontjes lekker knapperig blijven. Warm op het laatst de garnalen en de olijven mee. Breng de soep op smaak met citroensap, zout en peper. Garneer de soep met dille.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak paprika-mascarponesoep
1 blik tomatenblokjes
1 zak krieltjes
250 g zeewolffilet
1 zak snijbonen
100 g Hollandse garnalen
2 eetlepels zwarte olijven
2 eetlepels citroensap
1 zakje verse dille