Gevulde vissoep
bewaar
bewaar

Gevulde vissoep

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. In pan 1 1/2 liter water met verkruimelde bouillontabletten en tijm aan de kook brengen. Krieltjes door bouillon roeren en soep 5 min. zachtjes laten koken. Soepgroenten, snijbonen en reepjes kabeljauw toevoegen en soep nog 4 min. zachtjes laten koken. Slagroom erdoor roeren en 1 min. meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde vissoep

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig