Pittige vissoep
Aan de slag
In wok olie verhitten. Groentemix met currypasta ca. 3 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen en aan kook brengen. Ca. 2 minuten laten koken. Kabeljauwfilet in stukjes snijden. Garnalen en kabeljauw bij soep voegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Mihoen toevoegen en ca. 1 minuut verwarmen tot mihoen gaar is. Pittig op smaak maken met worcestersaus. Lekker met kroepoek.
Pittige vissoep
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten. Groentemix met currypasta ca. 3 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen en aan kook brengen. Ca. 2 minuten laten koken. Kabeljauwfilet in stukjes snijden. Garnalen en kabeljauw bij soep voegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Mihoen toevoegen en ca. 1 minuut verwarmen tot mihoen gaar is. Pittig op smaak maken met worcestersaus. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels roerbakolie
1 zak Tjap-tjoy-mix
3 eetlepels Thaise rode currypasta
2 visbouillontabletten
1 schaaltje kabeljauwfilet
1 bakje garnalen
150 g mihoen
3 eetlepels worcestershire-sauce
Dit heb je nodig
wok