Vissoep met tonijnstokbrood
Aan de slag
Oven op 180 °C voorverwarmen. Stokbrood in 8-10 min. afbakken. In pan broccoli 5 min. koken. Broccoli afgieten en kleiner snijden. Bosui wassen en in ringen snijden. In pan vissoep zachtjes verwarmen. Tonijn afgieten en goed met roomkaas mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Stokbrood in plakjes snijden en met tonijn-roomkaasmengsel besmeren. Broccoli aan vissoep toevoegen. Vissoep over vier borden verdelen en met bosui garneren. Stokbrood ernaast leggen.
Vissoep met tonijnstokbrood
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven op 180 °C voorverwarmen. Stokbrood in 8-10 min. afbakken. In pan broccoli 5 min. koken. Broccoli afgieten en kleiner snijden. Bosui wassen en in ringen snijden. In pan vissoep zachtjes verwarmen. Tonijn afgieten en goed met roomkaas mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Stokbrood in plakjes snijden en met tonijn-roomkaasmengsel besmeren. Broccoli aan vissoep toevoegen. Vissoep over vier borden verdelen en met bosui garneren. Stokbrood ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 voorgebakken stokbrood met kruidenboter
1 zak broccoliroosjes
3 bosuitjes
3 blikken romige vissoep
1 blikje tonijn in water
1 pakje verse roomkaas