Vissoep met tonijnstokbrood
bewaar
bewaar

Vissoep met tonijnstokbrood

10 min. bereiden / 10 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 180 °C voorverwarmen. Stokbrood in 8-10 min. afbakken. In pan broccoli 5 min. koken. Broccoli afgieten en kleiner snijden. Bosui wassen en in ringen snijden. In pan vissoep zachtjes verwarmen. Tonijn afgieten en goed met roomkaas mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Stokbrood in plakjes snijden en met tonijn-roomkaasmengsel besmeren. Broccoli aan vissoep toevoegen. Vissoep over vier borden verdelen en met bosui garneren. Stokbrood ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vissoep met tonijnstokbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig