Wok rolls met groentemix en komijnyoghurt
Aan de slag
Groentemix afgieten. 2 el olie in wok verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uit pan scheppen. Rest olie verhitten, bloemkool toevoegen en ca. 2 min. roerbakken. 100 ml water toevoegen en op matig vuur stoven tot bloemkool beetgaar is en het vocht is verdampt. Intussen yoghurt en komijnzaad mengen en op smaak brengen met zout en peper. Groentemix, tofu en woksaus door bloemkool scheppen en goed doorwarmen. Intussen wok rolls verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Wok rolls serveren met groentemix en komijnyoghurt.
Wok rolls met groentemix en komijnyoghurt
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Groentemix afgieten. 2 el olie in wok verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uit pan scheppen. Rest olie verhitten, bloemkool toevoegen en ca. 2 min. roerbakken. 100 ml water toevoegen en op matig vuur stoven tot bloemkool beetgaar is en het vocht is verdampt. Intussen yoghurt en komijnzaad mengen en op smaak brengen met zout en peper. Groentemix, tofu en woksaus door bloemkool scheppen en goed doorwarmen. Intussen wok rolls verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Wok rolls serveren met groentemix en komijnyoghurt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blik groentemix
4 eetlepels zonnebloemolie
2 bakjes tofu roerbak fijngekruid
2 zakken bloemkoolroosjes
150 g yoghurt
1 theelepel djinten (gemalen komijn)
½ fles woksaus
1 zak wok rolls
Dit heb je nodig
wok