Hollandse maaltijdsalade met spekrepen
Aan de slag
Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bieslook fijnknippen. Kaas in kleine blokjes snijden. In kom radijs, peen, kaas, bieslook en dressing mengen. Veldsla over 4 borden verdelen en salade erover verdelen. Speklapjes in lengte in repen van ca. 2 cm snijden. In droge hete koekenpan met antiaanbaklaag spekrepen bakken. Vrijkomend spekvet tussentijds afgieten. Ca. 8 min. bakken tot spek- repen bruin en krokant zijn. Warme spekrepen over salade verdelen. Broodjes erbij geven.
Hollandse maaltijdsalade met spekrepen
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bieslook fijnknippen. Kaas in kleine blokjes snijden. In kom radijs, peen, kaas, bieslook en dressing mengen. Veldsla over 4 borden verdelen en salade erover verdelen. Speklapjes in lengte in repen van ca. 2 cm snijden. In droge hete koekenpan met antiaanbaklaag spekrepen bakken. Vrijkomend spekvet tussentijds afgieten. Ca. 8 min. bakken tot spek- repen bruin en krokant zijn. Warme spekrepen over salade verdelen. Broodjes erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bos radijs
½ zakje verse bieslook
1 stukje komijnekaas
1 zakje peen julienne
4 el sladressing yoghurt
1 zakje veldsla
250 g gemarineerde speklapjes à la minute
4 broodjes