Hollandse maaltijdsalade met spekrepen
bewaar
bewaar

Hollandse maaltijdsalade met spekrepen

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bieslook fijnknippen. Kaas in kleine blokjes snijden. In kom radijs, peen, kaas, bieslook en dressing mengen. Veldsla over 4 borden verdelen en salade erover verdelen. Speklapjes in lengte in repen van ca. 2 cm snijden. In droge hete koekenpan met antiaanbaklaag spekrepen bakken. Vrijkomend spekvet tussentijds afgieten. Ca. 8 min. bakken tot spek- repen bruin en krokant zijn. Warme spekrepen over salade verdelen. Broodjes erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollandse maaltijdsalade met spekrepen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig