Snelle EK-spies met oranjesalade
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Halveer de worsten. Rijg aan elke spies om en om 3 stukjes paprika, worst en ui en bestrijk met de olie.
Gril de spiesen op de barbecue in 20 min. gaar. Meng ondertussen de peen julienne met de komkommersalade. Serveer de spiesen met de salade, het stokbrood en de saus.
Snelle EK-spies met oranjesalade
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Halveer de worsten. Rijg aan elke spies om en om 3 stukjes paprika, worst en ui en bestrijk met de olie.
Gril de spiesen op de barbecue in 20 min. gaar. Meng ondertussen de peen julienne met de komkommersalade. Serveer de spiesen met de salade, het stokbrood en de saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
2 uien
270 g verse Catalaanse braadworsten
1 el traditionele olijfolie
150 g peen julienne
250 g rauwkost komkommersalade
1 vers stokbrood
125 g barbecuesaus
Dit heb je nodig
barbecue
spiesen