BBQ spies met worst, paprika en tomaat
De ultieme BBQ-spies voor iedereen die op zoek is naar een smaakexplosie op een stokje.
Aan de slag
Leg 4 satéprikkers in een schaal, schenk er koud water bij tot ze onderstaan. Halveer de rode paprika’s en snijd elke helft in kwarten.
Verwijder het vel van de Catalaanse braadworsten en meng het vlees met venkelzaad en gerookte-paprikapoeder. Vorm er met vochtige handen 12 balletjes (per 4 personen) van. Steek de barbecue aan.
Rijg aan elke satéprikker 2 stukjes paprika, 3 keer een snoeptomaatje met worstballetje en eindig met 2 stukjes paprika. Maak zo ook de rest van de spiesjes. Bestrijk de spiesjes met een bakkwast rondom met milde olijfolie. Gril de spiesjes in 15 min. gaar. Keer regelmatig.
BBQ spies met worst, paprika en tomaat
De ultieme BBQ-spies voor iedereen die op zoek is naar een smaakexplosie op een stokje.
bijgerecht
null personen
300 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Leg 4 satéprikkers in een schaal, schenk er koud water bij tot ze onderstaan. Halveer de rode paprika’s en snijd elke helft in kwarten.
Verwijder het vel van de Catalaanse braadworsten en meng het vlees met venkelzaad en gerookte-paprikapoeder. Vorm er met vochtige handen 12 balletjes (per 4 personen) van. Steek de barbecue aan.
Rijg aan elke satéprikker 2 stukjes paprika, 3 keer een snoeptomaatje met worstballetje en eindig met 2 stukjes paprika. Maak zo ook de rest van de spiesjes. Bestrijk de spiesjes met een bakkwast rondom met milde olijfolie. Gril de spiesjes in 15 min. gaar. Keer regelmatig.
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode paprika's
6 Catalaanse braadworsten
1 tl gemalen venkelzaad
¼ tl gerookte-paprikapoeder
3 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
sateprikker
barbecue
bakkwast