Sandwich met gepocheerde kip & koolsalade
Door de kip te pocheren blijft hij mals en zacht en mals.
Aan de slag
Breng in een pan het water met het zout aan de kook. Halveer de kipfilets in de lengte. Pocheer de kip in 10 min. gaar. Houd het water tegen de kook aan.
Laat de coleslaw uitlekken. Snijd ondertussen de selderij fijn en meng met de coleslaw met de peen, rodekool en mayonaise en breng op smaak met peper.
Leg de kipfilets op een bord en trek met 2 vorken het vlees uit elkaar in plukjes en meng met de barbecuesaus.
Snijd de ciabatta overlangs door en beleg de onderste helft met de helft van de coleslaw. Verdeel de kip erover en garneer met nog wat saus. Dek af met de bovenkant van het brood. Leg op een grote snijplank en snijd in stukken. Serveer de rest van de coleslaw apart erbij.
Sandwich met gepocheerde kip & koolsalade
Door de kip te pocheren blijft hij mals en zacht en mals.
null personen
545 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng in een pan het water met het zout aan de kook. Halveer de kipfilets in de lengte. Pocheer de kip in 10 min. gaar. Houd het water tegen de kook aan.
Laat de coleslaw uitlekken. Snijd ondertussen de selderij fijn en meng met de coleslaw met de peen, rodekool en mayonaise en breng op smaak met peper.
Leg de kipfilets op een bord en trek met 2 vorken het vlees uit elkaar in plukjes en meng met de barbecuesaus.
Snijd de ciabatta overlangs door en beleg de onderste helft met de helft van de coleslaw. Verdeel de kip erover en garneer met nog wat saus. Dek af met de bovenkant van het brood. Leg op een grote snijplank en snijd in stukken. Serveer de rest van de coleslaw apart erbij.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 l kraanwater
1 el zout
2 kipfilet
20 g verse selderij
250 g coleslaw rauwkost
150 g peen julienne
200 g gesneden rodekool
3 el mayonaise
4 el Amerikaanse barbecuesaus
1 verse ciabatta