Broodje sweet & sticky kip
bewaar
bewaar

Broodje sweet & sticky kip

Konden we elke dag maar lunchen met dit broodje met heerlijk zoete kip.

12 min. bereiden / 10 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil van de halve vrucht en pers deze helft uit. Halveer de kipfilethaasjes in de lengte. Meng de chilisaus met de sojasaus, het limoenrasp en -sap. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip met de chili-sojasaus 6 min. op middelhoog vuur.

Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en halveer. Beleg de onderste helft van het stokbrood achtereenvolgens met de mayonaise, sla, peen julienne, kip en de pittige kiemgroente. Leg de bovenste helft erop en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje sweet & sticky kip

Konden we elke dag maar lunchen met dit broodje met heerlijk zoete kip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig