Beefburgers met frites en coleslaw
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C en frites volgens aanwijzingen op verpakking bakken. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan margarine verhitten en beefburgers in 12-15 min. aan beide kanten bruinbakken, regelmatig keren. Laatste 3 min. ui meebakken. Coleslaw en peen door elkaar scheppen. Beefburgers op 4 borden leggen en uiringen erop scheppen. Met frites, coleslaw en ketchup serveren.
Beefburgers met frites en coleslaw
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C en frites volgens aanwijzingen op verpakking bakken. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan margarine verhitten en beefburgers in 12-15 min. aan beide kanten bruinbakken, regelmatig keren. Laatste 3 min. ui meebakken. Coleslaw en peen door elkaar scheppen. Beefburgers op 4 borden leggen en uiringen erop scheppen. Met frites, coleslaw en ketchup serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g ovenfrites
2 uien
2 eetlepels margarine
4 beefburgers
1 bakje Amerikaanse
1 zak peen julienne
0 ketchup