Garden Gourmet-balletjes met kappertjes en pasta
bewaar
bewaar

Garden Gourmet-balletjes met kappertjes en pasta

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Meng de Italiaanse kruiden, de kappertjes en zout en peper naar smaak met het gehakt. Vorm er 12 balletjes van. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes op matig vuur in 10 min. rondom bruin en gaar. Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op verpakking beetgaar. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de snijbonen en snijd ze in schuine stukken. Kook ze de laatste 4 min. mee met de pasta. Giet de pasta af in een vergiet en en doe terug in pan. Voeg de pastasaus toe en warm 3 min. door. Verdeel de pasta over 4 borden en schep de balletjes erop. Strooi de basilicum erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garden Gourmet-balletjes met kappertjes en pasta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig