Krinkelpasta met kreukelgroente en balletjes
Aan de slag
Fussili volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook 3 min. zachtjes fruiten. Gehaktballetjes toevoegen en nog 5 min. bakken. Groenten laten uitlekken. Sugo en groenten bij gehaktballetjes voegen en geheel zachtjes verwarmen. Fusilli met saus serveren.
Krinkelpasta met kreukelgroente en balletjes
hoofdgerecht
null personen
900 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Fussili volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook 3 min. zachtjes fruiten. Gehaktballetjes toevoegen en nog 5 min. bakken. Groenten laten uitlekken. Sugo en groenten bij gehaktballetjes voegen en geheel zachtjes verwarmen. Fusilli met saus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
2 pakjes gehaktballetjes
1 pot kreukel mixxx (groentemix
1 pakje sugo met kruiden