Fusilli met cervelaat en champignons
Zet vanavond vlug pasta op tafel. Kies je favoriete paddenstoel, want elke soort smaakt hier goed in.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Halveer ondertussen de cervelaat in de lengte en snijd de helften in plakjes van 1/2 cm. Snijd de champignons en courgette in dunne plakjes.
Verhit een ruime hapjespan zonder boter of olie en bak de cervelaat 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons en courgette toe aan de cervelaat en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
Giet de pasta af en schep met de roomkaas door de groenten en cervelaat. Warm nog 2 min. door en serveer.
Fusilli met cervelaat en champignons
Zet vanavond vlug pasta op tafel. Kies je favoriete paddenstoel, want elke soort smaakt hier goed in.
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Halveer ondertussen de cervelaat in de lengte en snijd de helften in plakjes van 1/2 cm. Snijd de champignons en courgette in dunne plakjes.
Verhit een ruime hapjespan zonder boter of olie en bak de cervelaat 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons en courgette toe aan de cervelaat en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
Giet de pasta af en schep met de roomkaas door de groenten en cervelaat. Warm nog 2 min. door en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
250 g cervelaatworst
250 g champignons
1 courgette
150 g verse roomkaas met kruiden