Romige macaroni met kip en champignons
Soms wil je gewoon snel klaar zijn met koken. Dat gaat je absoluut lukken met deze lekkere romige pasta met kip en champignons en erwtjes.
Aan de slag
Kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente en bevroren tuinerwten toe en bak 4 min.
Voeg de roomkaas toe en verwarm 2 min. Roer de macaroni erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Romige macaroni met kip en champignons
Soms wil je gewoon snel klaar zijn met koken. Dat gaat je absoluut lukken met deze lekkere romige pasta met kip en champignons en erwtjes.
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente en bevroren tuinerwten toe en bak 4 min.
Voeg de roomkaas toe en verwarm 2 min. Roer de macaroni erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
vegatip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g macaroni grande
2 el milde olijfolie
300 g scharrelkipgehakt
400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
200 g diepvries fijne tuinerwten
150 g verse roomkaas met kruiden