Romige macaroni met kipworst en erwten
bewaar
bewaar

Romige macaroni met kipworst en erwten

Een keer een andere pasta proberen dan de klassieker die je altijd maakt? Dit is een heel goed alternatief!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder met een scherp mes het vel van de worst. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak het worstvlees op hoog vuur bruin. Verdeel het met een houten lepel in stukjes. Voeg de ui toe en fruit 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente en bevroren tuinerwten toe en roerbak 4 min. op middelhoog vuur.

Kook ondertussen de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de selderij grof. Voeg de roomkaas toe aan het worst-groentemengsel en verwarm op laag vuur 3 min. Giet de macaroni af en voeg toe. Bestrooi met de selderij.

variatietipWelke pastasoort je kiest, is afhankelijk van de saus die je erbij maakt. Deze macaroni grande hecht zich gemakkelijk aan dunne room- of groentesauzen, de holle boogjes houden deze goed vast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige macaroni met kipworst en erwten

Een keer een andere pasta proberen dan de klassieker die je altijd maakt? Dit is een heel goed alternatief!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig