Pasta met gerookte kip
Met fusilli, kip en lekker veel groenten. Afgemaakt met pastasaus en gemalen oude kaas.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ui in partjes. Verhit in een wok de olie en roerbak de uien en de kipreepjes 3 min. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe en roerbak de groenten beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pers de knoflook. Voeg de sugo basilico en de knoflook toe. Schud de pot om met water en voeg dit ook toe. Breng de saus al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en schep de saus erdoor. Verdeel de pasta over de borden en strooi er naar smaak de kaas over.
Pasta met gerookte kip
Met fusilli, kip en lekker veel groenten. Afgemaakt met pastasaus en gemalen oude kaas.
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ui in partjes. Verhit in een wok de olie en roerbak de uien en de kipreepjes 3 min. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe en roerbak de groenten beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pers de knoflook. Voeg de sugo basilico en de knoflook toe. Schud de pot om met water en voeg dit ook toe. Breng de saus al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en schep de saus erdoor. Verdeel de pasta over de borden en strooi er naar smaak de kaas over.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
2 uien
2 el traditionele olijfolie
250 g gerookte kipreepjes
400 g Italiaanse roerbakmix
1 teen knoflook
470 g pastasaus sugo basilicum
50 ml kraanwater
100 g geraspte oude Goudse kaas 48+