Kikkererwtenschotel met paddenstoelen
bewaar
bewaar

Kikkererwtenschotel met paddenstoelen

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de paddenstoelen grof. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Pel de knoflook en snijd fijn.

Verhit de olie in een hapjespan en bak de paprika 3 min. Voeg de knoflook, prei en paddenstoelen en fijngesneden kruiden toe en bak nog 3 min. mee. Laat ondertussen de kikkererwten uitlekken en spoel schoon. Voeg samen met de soep toe aan de groenten en breng aan de kook. Laat 5 min. koken. Voeg eventueel wat water toe als de schotel te droog is.

Snijd de peterselie fijn en roer de helft door de kikkererwtenschotel. Breng op smaak met de mosterd, peper en zout. Verdeel de schotel over 4 diepe borden en bestrooi met de rest van de peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kikkererwtenschotel met paddenstoelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig