Ricottacakejes
bewaar
bewaar

Ricottacakejes

10 min. bereiden / 20 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de ricotta met de Pecorino Romano en de eieren. Roer de fijngesneden zongedroogde tomaatjes erdoor en breng op smaak met peper. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Verdeel het ricottamengsel over de vormpjes en bestrooi met de pijnboompitten. Bak de ricottacakejes in 20 min. goudbruin en gaar en serveer ze lauw of koud.

algemeenOok lekker: vervang de zongedroogde tomaatjes door wat fijngesneden zwarte olijven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ricottacakejes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig