Paastrifle
Erg populair bij kinderen en perfect voor de paasbrunch.
Aan de slag
Snijd de cake in blokjes. Pers de citroen uit. Verdeel de cakeblokjes over de coupes of grote wijnglazen. Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes.
Schep per glas een laagje van 1 el lemon curd op de cake. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Schep 2 el slagroom in ieder glas.
Verdeel de vanillevla er voorzichtig over. Rasp de chocolade grof. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.
Paastrifle
Erg populair bij kinderen en perfect voor de paasbrunch.
nagerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de cake in blokjes. Pers de citroen uit. Verdeel de cakeblokjes over de coupes of grote wijnglazen. Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes.
Schep per glas een laagje van 1 el lemon curd op de cake. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Schep 2 el slagroom in ieder glas.
Verdeel de vanillevla er voorzichtig over. Rasp de chocolade grof. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ roombotercake
½ citroen
2 el kristalsuiker
4 el lemon curd
125 ml verse slagroom
4 g vanillesuiker
200 ml vanillevla
75 g witte chocolade
Dit heb je nodig
glazen coupes of grote wijnglazen