Paastrifle
bewaar
bewaar

Paastrifle

Erg populair bij kinderen en perfect voor de paasbrunch.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de cake in blokjes. Pers de citroen uit. Verdeel de cakeblokjes over de coupes of grote wijnglazen. Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes.

Schep per glas een laagje van 1 el lemon curd op de cake. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Schep 2 el slagroom in ieder glas.

Verdeel de vanillevla er voorzichtig over. Rasp de chocolade grof. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paastrifle

Erg populair bij kinderen en perfect voor de paasbrunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig