Coupe passievrucht
bewaar
bewaar

Coupe passievrucht

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Passievruchten met scherp mes halveren. Vruchtvlees (pitjes met aanhangend sap) met theelepel boven schaaltje uit halve passievruchten scheppen. In kom slagroom stijfkloppen met poedersuiker. Lemon curd erdoor mengen. Vier theelepels van vruchtvlees aparthouden voor garnering; rest van passievruchtpulp met spatel luchtig door slagroom scheppen, zodat gemarmerd effect onstaat. Slagroommengsel over vier hoge glazen coupes verdelen. Garneren met apart gehouden passievrucht.

algemeenSchuimpjes smaken verrukkelijk in dit recept. Breek een aantal schuimpjes in grove kruimels of verpak ze in een theedoek en tik ze met een fles of deegroller kapot. Schep de schuimkruimels door de slagroom.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Coupe passievrucht

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig