Coupe passievrucht
Aan de slag
Passievruchten met scherp mes halveren. Vruchtvlees (pitjes met aanhangend sap) met theelepel boven schaaltje uit halve passievruchten scheppen. In kom slagroom stijfkloppen met poedersuiker. Lemon curd erdoor mengen. Vier theelepels van vruchtvlees aparthouden voor garnering; rest van passievruchtpulp met spatel luchtig door slagroom scheppen, zodat gemarmerd effect onstaat. Slagroommengsel over vier hoge glazen coupes verdelen. Garneren met apart gehouden passievrucht.
Coupe passievrucht
nagerecht
null personen
340 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Passievruchten met scherp mes halveren. Vruchtvlees (pitjes met aanhangend sap) met theelepel boven schaaltje uit halve passievruchten scheppen. In kom slagroom stijfkloppen met poedersuiker. Lemon curd erdoor mengen. Vier theelepels van vruchtvlees aparthouden voor garnering; rest van passievruchtpulp met spatel luchtig door slagroom scheppen, zodat gemarmerd effect onstaat. Slagroommengsel over vier hoge glazen coupes verdelen. Garneren met apart gehouden passievrucht.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 passievruchten
200 ml slagroom
2 eetlepels poedersuiker
4 eetlepels lemon curd