Vanillemascarpone met passievrucht
Aan de slag
Mascarpone losroeren met vanillesuiker. Passievruchten halveren en vruchtvlees met theelepel eruit scheppen. Sinaasappelsap en rum door passiefruit roeren. Met ijsbolletjesschep 4 bollen vormen van mascarpone en over vier borden verdelen. Passievruchtensaus erover scheppen. Bolletje sorbetijs naast mascarpone leggen.
Vanillemascarpone met passievrucht
nagerecht
null personen
220 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Mascarpone losroeren met vanillesuiker. Passievruchten halveren en vruchtvlees met theelepel eruit scheppen. Sinaasappelsap en rum door passiefruit roeren. Met ijsbolletjesschep 4 bollen vormen van mascarpone en over vier borden verdelen. Passievruchtensaus erover scheppen. Bolletje sorbetijs naast mascarpone leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ bak mascarpone
1 zakje vanillesuiker
4 passievruchten
3 eetlepels vers sinaasappelsap
1 eetlepel witte rum
1 bak passiefruitsorbetijs
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel