Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen
Aan de slag
Laat de spinazie ontdooien en knijp het overtollige vet eruit. Maak de paddenstoelen schoon en halveer de grote exemplaren. Snijd de ui in partjes.
Verhit 3 el olie in een wok. Bak de aardappelen in de wok 10 min. gaar. Geregeld omscheppen.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de ui en paddenstoelen 5 min. Voeg de spinazie en tijm toe en laat 5 min. mee verwarmen. Voeg peper en zou toe.
Hak de noten grof en voeg ze toe aan de aardappelen. Bak 1 minuut mee. Verdeel de spinazie en notenaardappelen over de borden.
Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen
hoofdgerecht
null personen
612 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de spinazie ontdooien en knijp het overtollige vet eruit. Maak de paddenstoelen schoon en halveer de grote exemplaren. Snijd de ui in partjes.
Verhit 3 el olie in een wok. Bak de aardappelen in de wok 10 min. gaar. Geregeld omscheppen.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de ui en paddenstoelen 5 min. Voeg de spinazie en tijm toe en laat 5 min. mee verwarmen. Voeg peper en zou toe.
Hak de noten grof en voeg ze toe aan de aardappelen. Bak 1 minuut mee. Verdeel de spinazie en notenaardappelen over de borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g diepvries spinazie
3 rode uien
250 g kastanjechampignons
100 g shiitakes
5 el traditionele olijfolie
700 g koelverse aardappelschijfjes
2 el gedroogde tijm
150 g gezouten notenmelange