Sperziebonen met sesamdip
bewaar
bewaar

Sperziebonen met sesamdip

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het harde stukje van de sperzieboon, het mooie sierlijke puntje aan de andere kant kun je laten zitten. Kook de sperziebonen in een pan met ruim water en zout, zonder deksel, in 6-7 minuten gaar (de sperziebonen moeten nog frisgroen zijn). Spoel de bonen af onder koud stromend water. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan met antiaanbaklaag in 2-3 minuten goudbruin, laat ze op een bord afkoelen. Roer de pindakaas los met de kokosmelk. Dip de sperziebonen in de pindasaus en daarna in de sesamzaadjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonen met sesamdip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig