Sperziebonen in kokosmelk
bewaar
bewaar

Sperziebonen in kokosmelk

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Laat in een vergiet uitlekken. Snipper de ui en pers de knoflook.

Verhit de roerbakolie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Laat ca. 5 min. sudderen. Schep de sperziebonen erdoor en warm goed door. Strooi er wat seroendeng over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonen in kokosmelk

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig