Sperziebonen met seroendeng
bewaar
bewaar

Sperziebonen met seroendeng

Met wat kokos, pinda's en sesamzaad veranderen doodgewone sperzieboontjes in een smaakvol bijgerecht. Lekker met rijst.

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en kook 5 min. in water met zout. Giet af en laat goed uitlekken. Verhit de sesamolie in een hapjespan en bak de sperziebonen en het sesamzaad met peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Neem de pan van het vuur en schep de seroendeng erdoor.

combinatietipLekker met gebakken rijst en saté. Het gerecht is dan niet meer veganistisch.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonen met seroendeng

Met wat kokos, pinda's en sesamzaad veranderen doodgewone sperzieboontjes in een smaakvol bijgerecht. Lekker met rijst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig