Poffertjes met dadelsaus
Aan de slag
Smelt de boter en breng deze met de suiker en 100 ml water aan de kook. Schep de fijngesneden dadels erbij en laat nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Verwarm de poffertjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel ze over 4 schaaltjes. Snijd de blaadjes van de munt in dunne reepjes. Schenk de dadelsaus over de warme poffertjes en bestrooi met de fijngesneden munt.
Poffertjes met dadelsaus
nagerecht
null personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Smelt de boter en breng deze met de suiker en 100 ml water aan de kook. Schep de fijngesneden dadels erbij en laat nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Verwarm de poffertjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel ze over 4 schaaltjes. Snijd de blaadjes van de munt in dunne reepjes. Schenk de dadelsaus over de warme poffertjes en bestrooi met de fijngesneden munt.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g boter
50 g bruine basterdsuiker
100 g dadels
1 pak poffertjes
4 takjes verse munt