Spiesjes van poffertjes met aardbeien
Aan de slag
Satéstokjes 15 min. in koud water weken. Op stokjes afwisselend in de lengte poffertjes en aardbeien steken. Tot gebruik in koelkast bewaren.
Aardbeien met schenkstroop bestrijken. Spiesjes op ingevet rooster aan elke kant ca. 2 min. grillen. Op zes borden flinke bol ijs scheppen. Spiesjes over borden verdelen en bestrooien met poedersuiker. Direct serveren.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
nagerecht
null personen
305 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Satéstokjes 15 min. in koud water weken. Op stokjes afwisselend in de lengte poffertjes en aardbeien steken. Tot gebruik in koelkast bewaren.
Aardbeien met schenkstroop bestrijken. Spiesjes op ingevet rooster aan elke kant ca. 2 min. grillen. Op zes borden flinke bol ijs scheppen. Spiesjes over borden verdelen en bestrooien met poedersuiker. Direct serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak poffertjes
18 aardbeien
1 eetlepel schenkstroop
750 g witte chocolade
0 poedersuiker
Dit heb je nodig
lange bamboespiesen
barbecue