Wilde zalmrolletjes
bewaar
bewaar

Wilde zalmrolletjes

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de harde puntjes van de asperges en kook ze in ruim water met zout in 1-2 min. beetgaar. Spoel de asperges direct af in een vergiet en laat ze goed uitlekken. Roer in een wijde kom het citroensap met de mierikswortel en de mayonaise tot een dressing. Voeg peper en zout naar smaak toe. Schep de asperges voorzichtig door de dressing en laat ze 10 min. liggen. Spreid een plak zalm uit en leg daarop 3-4 asperges. Rol de plak op en maak op die manier 10 zalmrolletjes. Leg de zalmrolletjes op een schaal. Roer de zure room door de overgebleven dressing en breng op smaak met peper en zout. Serveer de saus bij de zalmrolletjes.

algemeenU kunt de zalmrolletjes een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Laat ze voor serveren op kamertemperatuur komen. Bereid de saus vlak voor serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wilde zalmrolletjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig