Asperges met zalm
bewaar
bewaar

Asperges met zalm

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Meng in een kom de olijfolie met het citroensap en de knoflook tot een dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe. Kook de aspergetips in een pan met water en een beetje zout in 3 minuten beetgaar. Giet ze af, meng ze direct door de dressing en laat ze afkoelen. Snijd de zalm in 8 dunne, lange repen. Verdeel de asperges in 8 mooie bundeltjes van gelijke grootte en wikkel elk bundeltje in een reep zalm. Serveer de aspergebundeltjes in de eierdopjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Asperges met zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig