Snelle pommes duchesse
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de aardappelpuree met de kaas en de peterselie en doe dit mengsel in een spuitzak. Spuit kleine torentjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm de boter 10 seconden in de magnetron. Bedruppel de aardappeltorentjes dun met de gesmolten boter en bak ze in de oven in 15-20 minuten gaar en goudbruin. Draai de oven uit als ze te donker kleuren en houd ze in de oven warm, eventueel met de deur op een kier.
Snelle pommes duchesse
bijgerecht
null personen
175 kcal
5 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de aardappelpuree met de kaas en de peterselie en doe dit mengsel in een spuitzak. Spuit kleine torentjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm de boter 10 seconden in de magnetron. Bedruppel de aardappeltorentjes dun met de gesmolten boter en bak ze in de oven in 15-20 minuten gaar en goudbruin. Draai de oven uit als ze te donker kleuren en houd ze in de oven warm, eventueel met de deur op een kier.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakjes aardappelpuree
50 g pittige kaas
4 el verse peterselie
2 el boter
Dit heb je nodig
bakpapier
spuitzak met kartelmondje