Ravioli met kalkoen in citroensaus
Aan de slag
Knoflook pellen en fijnsnijden. Broccoli en bloemkool in grote pan in ruim kokend water met zout naar smaak ca. 3 min. koken. Ravioli toevoegen en 4 min. meekoken. Afgieten en laten uitlekken. Kalkoenfilet in reepjes snijden en met zout en peper naar smaak bestrooien. In ruime pan boter met olie verhitten en hierin kalkoen met knoflook 5 min. bakken. Geregeld omscheppen. Citroensap en suiker toevoegen, even laten bruisen. Kookroom toevoegen en 2 min. zachtjes koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Bieslook ondertussen fijnknippen. Ravioli met groenten, helft van bieslook en kalkoen in citroensaus mengen. Ravioli over 4 diepe borden verdelen en rest bieslook erover strooien.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Ravioli met kalkoen in citroensaus
hoofdgerecht
null personen
566 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Knoflook pellen en fijnsnijden. Broccoli en bloemkool in grote pan in ruim kokend water met zout naar smaak ca. 3 min. koken. Ravioli toevoegen en 4 min. meekoken. Afgieten en laten uitlekken. Kalkoenfilet in reepjes snijden en met zout en peper naar smaak bestrooien. In ruime pan boter met olie verhitten en hierin kalkoen met knoflook 5 min. bakken. Geregeld omscheppen. Citroensap en suiker toevoegen, even laten bruisen. Kookroom toevoegen en 2 min. zachtjes koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Bieslook ondertussen fijnknippen. Ravioli met groenten, helft van bieslook en kalkoen in citroensaus mengen. Ravioli over 4 diepe borden verdelen en rest bieslook erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 teentjes knoflook
2 zakjes broccoli
2 pakjes ravioli
400 g kalkoenfilet
25 g boter
2 eetlepels olijfolie
5 eetlepels citroensap
2 theelepels suiker
1 flesje kookroom
1 zakje verse bieslook