Ravioli met broccoli en geitenkaas
Ravioli met vier soorten kaas. Broccoli, knoflook, Italiaanse kruiden en geitenkaas erbij... Heerlijk!
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook in ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaar. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de knoflook in plakjes. Haal de blaadjes van de kruidentakjes en snijd fijn. Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de knoflook met de kruiden 2 min. Verdeel ondertussen de kaas in kleine stukjes. Meng de ravioli met de broccoli, de helft van de geitenkaas en de knoflook-kruidenolie.
Schep in diepe borden en verdeel de rest van de kaas erover.
Ravioli met broccoli en geitenkaas
Ravioli met vier soorten kaas. Broccoli, knoflook, Italiaanse kruiden en geitenkaas erbij... Heerlijk!
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook in ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaar. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de knoflook in plakjes. Haal de blaadjes van de kruidentakjes en snijd fijn. Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de knoflook met de kruiden 2 min. Verdeel ondertussen de kaas in kleine stukjes. Meng de ravioli met de broccoli, de helft van de geitenkaas en de knoflook-kruidenolie.
Schep in diepe borden en verdeel de rest van de kaas erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g broccoli
500 g verse ravioli 4 formaggi
2 tenen knoflook
25 g verse Italiaanse kruiden
2 el milde olijfolie
140 g Bettine Blanc geitenkaas 58+