Ravioli met vier soorten kaas
Lekker veel ham, lekker veel kaas en lekker veel kruiden: wie smult niet van dit pastarecept?
25 min. bereiden
8 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5.
Kook de ravioli in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Laat intussen de tomatenblokjes uitlekken. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
Verwarm in een pan de tomatenblokjes, kaassaus, tomatenreepjes, hamblokjes en kruiden zachtjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de ravioli en saus in de ovenschaal en meng goed.
Gratineer de schotel ca. 10 min. Meng de sla en dressing. Serveer de ravioli met sla.
Ravioli met vier soorten kaas
Lekker veel ham, lekker veel kaas en lekker veel kruiden: wie smult niet van dit pastarecept?
hoofdgerecht
null personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5.
Kook de ravioli in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Laat intussen de tomatenblokjes uitlekken. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
Verwarm in een pan de tomatenblokjes, kaassaus, tomatenreepjes, hamblokjes en kruiden zachtjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de ravioli en saus in de ovenschaal en meng goed.
Gratineer de schotel ca. 10 min. Meng de sla en dressing. Serveer de ravioli met sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse ravioli 4 formaggi
800 g tomatenblokjes
6 gedroogde tomaten in zakje
200 g salsa ai 4 formaggi
220 g hamblokjes
1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
200 g gemengde friseesla
4 el slafris naturel
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter