Provençaalse pannenkoeken met ratatouille
Aan de slag
In koekenpan olie verhitten en gehakt al omscheppend ca. 1 minuut bakken. Ratatouillemix toevoegen en ca. 1 minuut bakken. 1 1/2 dl warm water in pan schenken en ratatouille met deksel op pan in ca. 10 minuten gaar laten worden. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron (oven of koekenpan) verwarmen. Kaassaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomatenpuree door ratatouillemengsel roeren en op smaak brengen met zout. Ratatouille over pannenkoeken verdelen en oprollen. Pannenkoeken op twee borden leggen, kaassaus erover verdelen. Direct serveren.
Provençaalse pannenkoeken met ratatouille
hoofdgerecht
null personen
955 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan olie verhitten en gehakt al omscheppend ca. 1 minuut bakken. Ratatouillemix toevoegen en ca. 1 minuut bakken. 1 1/2 dl warm water in pan schenken en ratatouille met deksel op pan in ca. 10 minuten gaar laten worden. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron (oven of koekenpan) verwarmen. Kaassaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomatenpuree door ratatouillemengsel roeren en op smaak brengen met zout. Ratatouille over pannenkoeken verdelen en oprollen. Pannenkoeken op twee borden leggen, kaassaus erover verdelen. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels olie
1 pak rulgehakt
300 g ratatouille-groentemix
6 pannenkoeken naturel
1 potje salsa ai 4 formaggi
1 blikje tomatenpuree