Provençaalse pannenkoeken met ratatouille
bewaar
bewaar

Provençaalse pannenkoeken met ratatouille

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

In koekenpan olie verhitten en gehakt al omscheppend ca. 1 minuut bakken. Ratatouillemix toevoegen en ca. 1 minuut bakken. 1 1/2 dl warm water in pan schenken en ratatouille met deksel op pan in ca. 10 minuten gaar laten worden. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron (oven of koekenpan) verwarmen. Kaassaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomatenpuree door ratatouillemengsel roeren en op smaak brengen met zout. Ratatouille over pannenkoeken verdelen en oprollen. Pannenkoeken op twee borden leggen, kaassaus erover verdelen. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provençaalse pannenkoeken met ratatouille

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig