Pasta met kalkoen
Aan de slag
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar bij het afgieten van de pasta wat kookvocht. Kook de broccoliroosjes in ruim water met zout in 5-7 minuten met de deksel op de pan beetgaar. Giet de broccoli af en houd die warm. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en laat hierin op laag vuur de ansjovis smelten. Schep de reepjes kalkoen erbij en bak ze al omscheppend op hoog vuur in 10 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep in een grote schaal de pasta om met het kookvocht, de rest van de olie, de broccoli en de kalkoen. Schep de pasta in een schaal, verdeel de rucola erover en bestrooi het geheel met stukjes danish blue en (versgemalen) zwarte peper naar smaak.
Pasta met kalkoen
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar bij het afgieten van de pasta wat kookvocht. Kook de broccoliroosjes in ruim water met zout in 5-7 minuten met de deksel op de pan beetgaar. Giet de broccoli af en houd die warm. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en laat hierin op laag vuur de ansjovis smelten. Schep de reepjes kalkoen erbij en bak ze al omscheppend op hoog vuur in 10 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep in een grote schaal de pasta om met het kookvocht, de rest van de olie, de broccoli en de kalkoen. Schep de pasta in een schaal, verdeel de rucola erover en bestrooi het geheel met stukjes danish blue en (versgemalen) zwarte peper naar smaak.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pasta
2 x 300 g broccoli
3 eetlepels olijfolie
½ blikje ansjovisfilets
400 g kalkoenfilet
½ zak rucola
100 g Danish blue