Stamppot van spruitjes en geitenkaas
bewaar
bewaar

Stamppot van spruitjes en geitenkaas

Stampen met een twist: met nootmuskaat en kaneel echt verrassend anders!

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spruitjes in ruim kokend water met zout 8-10 min gaar. Giet af.

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. mee.

Snijd de geitenkaas in stukjes. Hak de noten grof. Bereid de puree volgens aanwijzingen op de verpakking. Voeg de spruitjes en het uimengsel toe aan de puree en stamp grof. Voeg de geitenkaas, noten, nootmuskaat en kaneel toe. Breng op smaak met peper en zout. Warm nog even door.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stamppot van spruitjes en geitenkaas

Stampen met een twist: met nootmuskaat en kaneel echt verrassend anders!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig