Stamppot van spruitjes en geitenkaas
Stampen met een twist: met nootmuskaat en kaneel echt verrassend anders!
Aan de slag
Kook de spruitjes in ruim kokend water met zout 8-10 min gaar. Giet af.
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. mee.
Snijd de geitenkaas in stukjes. Hak de noten grof. Bereid de puree volgens aanwijzingen op de verpakking. Voeg de spruitjes en het uimengsel toe aan de puree en stamp grof. Voeg de geitenkaas, noten, nootmuskaat en kaneel toe. Breng op smaak met peper en zout. Warm nog even door.
Stamppot van spruitjes en geitenkaas
Stampen met een twist: met nootmuskaat en kaneel echt verrassend anders!
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spruitjes in ruim kokend water met zout 8-10 min gaar. Giet af.
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. mee.
Snijd de geitenkaas in stukjes. Hak de noten grof. Bereid de puree volgens aanwijzingen op de verpakking. Voeg de spruitjes en het uimengsel toe aan de puree en stamp grof. Voeg de geitenkaas, noten, nootmuskaat en kaneel toe. Breng op smaak met peper en zout. Warm nog even door.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
900 g spruitjes
1 ui
3 tenen knoflook
3 el traditionele olijfolie
150 g Bettine Blanc geitenkaas 58+
150 g ongebrande ongezouten notenmix naturel
124 g mix voor aardappelpuree
½ tl gedroogde nootmuskaat
½ tl kaneel
Dit heb je nodig
aardappelstamper