Pasta met aspergesaus
Tagliatelle met groene asperges, geitenkaas en ei. Zooo lekker!
Aan de slag
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van ca. 3 cm. Kook in ca. 5 min. beetgaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard, laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Bereid de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui. Verhit de boter in een diepe pan en fruit de ui 3 min. Voeg de asperges en de saus toe en warm 2 min. door.
Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop. Verkruimel de geitenkaas erover. Halveer de eieren in de lengte en leg op elk bord een half ei.
Asperges schillen
Instructievideo - 00:45 min.
Pasta met aspergesaus
Tagliatelle met groene asperges, geitenkaas en ei. Zooo lekker!
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van ca. 3 cm. Kook in ca. 5 min. beetgaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard, laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Bereid de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui. Verhit de boter in een diepe pan en fruit de ui 3 min. Voeg de asperges en de saus toe en warm 2 min. door.
Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop. Verkruimel de geitenkaas erover. Halveer de eieren in de lengte en leg op elk bord een half ei.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse groene asperges
300 g tagliatelle
2 middelgrote scharreleieren
37 g mix voor aspergesaus
1 ui
25 g ongezouten roomboter
100 g Bettine Blanc geitenkaas 58+