Gnocchi met ansjovis en citroen
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet 1 el olie van de ansjovisfilets in een grote, diepe pan. Snijd de ansjovisfilets in lange repen. Zet de pan op hoog vuur en bak de ui en knoflook 3 min., schep geregeld om.
Voeg de citroensap, suiker, crème fraîche, 50 ml water en kappertjes toe. Roer tot de suiker is opgelost. Voeg de erwten toe, breng aan de kook en kook 2 min.
Voeg de ansjovis en gnocchi toe en verwarm 2 min. Voeg peper en zout toe. Verdeel de gnocchi over 4 borden.
Gnocchi met ansjovis en citroen
hoofdgerecht
null personen
765 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet 1 el olie van de ansjovisfilets in een grote, diepe pan. Snijd de ansjovisfilets in lange repen. Zet de pan op hoog vuur en bak de ui en knoflook 3 min., schep geregeld om.
Voeg de citroensap, suiker, crème fraîche, 50 ml water en kappertjes toe. Roer tot de suiker is opgelost. Voeg de erwten toe, breng aan de kook en kook 2 min.
Voeg de ansjovis en gnocchi toe en verwarm 2 min. Voeg peper en zout toe. Verdeel de gnocchi over 4 borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ pak gnocchi di patate
½ blikje ansjovisfilets in olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
2 el citroensap
1 tl suiker
2 el crème fraîche
1 el kappertjes
½ pak doperwten