Gnocchi met sardinessaus
bewaar
bewaar

Gnocchi met sardinessaus

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Courgette wassen, schoonmaken en in lengte doormidden snijden. Helften in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en ui en courgette ca. 4 minuten zachtjes bakken. Intussen knoflook pellen en erboven uitpersen. Saus toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Intussen sardines laten uitlekken en graatjes verwijderen. Sardines aan saus toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Gnocchi serveren met saus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met sardinessaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig