Kabeljauw en tomaat en courgette uit de oven
Aan de slag
Verwarm oven voor op 220 °C. Halveer de tomaten. Snijd de courgette in grove stukken. Snijd de knoflook in plakjes. Leg de groenten in een ovenschaal, besprenkel met ⅓ van de olie en bestrooi met de knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de groenten onder in de oven in 20-25 min. gaar. Bereid de vis op een bakplaat of ovenvaste schaal volgens de aanwijzingen op de verpakking. Plaats de bakplaat net iets boven het midden in de oven. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de aardappeldobbeltjes met de kruiden, peper en zout in ca. 10 min. gaar. Verdeel de visfilets en aardappelblokjes over borden. Schep de groenten ernaast.
Kabeljauw en tomaat en courgette uit de oven
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm oven voor op 220 °C. Halveer de tomaten. Snijd de courgette in grove stukken. Snijd de knoflook in plakjes. Leg de groenten in een ovenschaal, besprenkel met ⅓ van de olie en bestrooi met de knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de groenten onder in de oven in 20-25 min. gaar. Bereid de vis op een bakplaat of ovenvaste schaal volgens de aanwijzingen op de verpakking. Plaats de bakplaat net iets boven het midden in de oven. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de aardappeldobbeltjes met de kruiden, peper en zout in ca. 10 min. gaar. Verdeel de visfilets en aardappelblokjes over borden. Schep de groenten ernaast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g tomaten
1 courgette
2 tenen knoflook
3 el traditionele olijfolie
4 verse kabeljauwfilets
450 g koelverse aardappeldobbelsteentjes
3 tl Provençaalse kruidenmix
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)