Champignontaart met tijm
bewaar
bewaar

Champignontaart met tijm

10 min. bereiden / 25 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in vieren. Ris de tijmblaadjes van de takjes en meng ze in een kom met de roerbakmix en de champignons. Voeg naar smaak peper en zout toe. Verhit de olie in een wok en roerbak het champignonmengsel 4 min. Klop de eieren los in een grote kom met de melk, kaas en peper en zout. Bekleed de springvorm met deeg en prik met een vork enkele gaatjes in de bodem. Schep het champignonmengsel in de vorm en verdeel het eimengsel er gelijkmatig over. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignontaart met tijm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig