Lactosevrij ijs van chocola en peren
bewaar
bewaar

Lactosevrij ijs van chocola en peren

10 min. bereiden / 3 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de peren, snijd in kwarten en verwijder de klokhuizen. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Pureer de peren, kaneel, poedersuiker en het citroensap met de staafmixer.

Breek 250 gram chocolade in stukjes. Doe de chocolade en Soya cuisine in een steelpan en laat op laag vuur al roerend smelten. Voeg als het mengsel mooi glad is de gepureerde peer toe. Laat iets afkoelen. Schenk het mengsel in de diepvriesbak en laat in 3 uur bevriezen. Roer de eerste 2 uur elke 30 min. door. Verdeel de semifreddo over 4 schaaltjes en schaaf er 50 gram chocolade over.

algemeen100% lactosevrij? Alle ingrediënten in dit recept zijn lactosevrij. De chocolade wordt echter geproduceerd in een omgeving waar ook melkproducten verwerkt worden. Hoewel de kans klein is, zou dit product daarom sporen van lactose kunnen bevatten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lactosevrij ijs van chocola en peren

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig