Ontbijttaartjes met peer en kaneel
bewaar
bewaar

Ontbijttaartjes met peer en kaneel

Een ontbijttaartje dat goed voor je is: het bestaat! Peer, havermout en hazelnoten: meer heb je niet nodig

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Smelt 2 el kokosolie (per 4 personen) in een kleine pan op laag vuur. Hak ondertussen de hazelnoten fijn.

Prak de banaan met een vork in een kom. Meng de havermoutvlokken, hazelnoten, de helft van de kaneel en de gesmolten kokosolie erdoor. Verdeel het havermoutmengsel over de bodem en randen van de quichevormpjes. Bak de bodems in het midden van de oven in 15 min. goudbruin. Neem uit de oven en laat 15 min. afkoelen.

Boen ondertussen de peer schoon, snijd in 4 partjes en verwijder het klokhuis. Snijd elk partje in de lengte in 3 plakjes, maar laat die aan de bovenkant aan elkaar vastzitten.

Verhit de rest van de kokosolie in een koekenpan en bak de peer, rozijnen en de rest van de kaneel 5 min. op laag vuur. Keer halverwege.

Verdeel de Mild & Creamy No Sugars over de havermoutbodems. Beleg elk taartje met een perenwaaier en rozijnen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ontbijttaartjes met peer en kaneel

Een ontbijttaartje dat goed voor je is: het bestaat! Peer, havermout en hazelnoten: meer heb je niet nodig

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig