Frozen bananas met chocolade, pistache, aardbeien en kokossnippers
Een vrolijk tussendoortje voor het hele gezin.
Aan de slag
Pel de bananen, snijd elke banaan in drie stukken. Steek de satéprikkers erin. Leg de bananen minimaal 3 uur afgedekt in de vriezer.
Smelt de chocolade au bain-marie. Snijd de aardbeien in kleine stukjes. Hak de pistache fijn. Neem de bananen uit de vriezer. Dip een voor een in de gesmolten chocolade en besprenkel direct met wat aardbeien, pistache of kokos.
Frozen banana
Instructievideo - 00:24 min.
Frozen bananas met chocolade, pistache, aardbeien en kokossnippers
Een vrolijk tussendoortje voor het hele gezin.
nagerecht
null porties
195 kcal
10 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Pel de bananen, snijd elke banaan in drie stukken. Steek de satéprikkers erin. Leg de bananen minimaal 3 uur afgedekt in de vriezer.
Smelt de chocolade au bain-marie. Snijd de aardbeien in kleine stukjes. Hak de pistache fijn. Neem de bananen uit de vriezer. Dip een voor een in de gesmolten chocolade en besprenkel direct met wat aardbeien, pistache of kokos.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 bananen
4 verse aardbeien
1 el gepelde pistachenoten
300 g chocolade extra puur 70%
1 el biologische kokossnippers
Dit heb je nodig
tapasprikkers